Om Oss

Vi är ett litet företag som upptäckt skönheten och alla möjligheter på ön Lesvos - Lesbos i Grekland och vill dela den med er. Focus ligger på vandringar och utflykter i bergen och längst kusten. Vi har också möjlighet att erbjuda er hundägare att ta med era fyrfota vänner hit. Kontakta oss gärna för mer information kring detta.

Ön har så mycket att erbjuda och innehållet i våra utflykter skall vara ämnat både för dig med stor vandringsvana som vill utmana dig själv på höga höjder, och för dig med normalkondition som vill njuta av denna fantastiska ö med lite enklare vandringar eller promenader. Vi har runt trettital vandringar på lagerhyllan och kompletterar detta med några utflykter utan vandring till intressanta platser på ön. Vi jobbar med små grupper på max åtta personer för att ha en hög kvalitet och personlig kontakt med våra gäster och vi skräddarsyr gärna utflykter på förfrågan för att ni ska få det bästa för just dig.

Nu hoppas vi få dela ett äventyr och visa er något av allt magiskt på denna ö för just DIG.

Välkomna / Mats

 

 


Mats Randow

”Jag, Mats har alltid varit intresserad av natur, fiske, vandringsresor, cykelresor och historia och har många års erfarenhet av vandring och gjort många vandringsresor och har nu stor vana av både enklare vandringar och mycket tuffa vandringar. Förutom vandringar på hemmaplan i Skandinavien har jag vid flera tillfällen vandrat i Österrike där jag planerade mina egna vandringar och sökte bra leder själv. Jag har också gjort en resa till Azorerna där jag både sökte egna leder och följde med på organiserade vandringar på plats. Lite enklare vandringar sökte jag upp på Malta och när jag reste till Irland, valde jag att åka på organiserad vandringsresa. Jag har vandrat i många olika miljöer och olika svårighetsgrader. Mycket beror på land och klimat, och mina olika vandringar i Asien (Thailand, Burma o Vietnam) var mycket speciella för klimatet kan bli varmt och fuktigt och terrängen kan bitvis vara mycket svår. Man lär sig oerhört mycket om vad man absolut skall tänka på inför vandringar i olika miljöer och vad som är viktigt att berätta för blivande resenärer. Dessa vandringar i Asien gjorde jag genom att åka med organiserade arrangörer. Fördelen med att åka med organiserade företag är att de kan lederna, de vet var vi skall gå. Mycket tid går annars till planering och det kan vara svårt då man inte är på plats utan kanske sitter hemma i köket med en karta bara. Jag har även vandrat i Australien, även där under organiserade former med guider och fasta vandringsleder.

Min första vandringsresa till Kreta blev av 2011. Då planerade jag också mina egna utflykter och vandringar. Alla dessa vandringar som presenteras i vårat program har jag också självklart inventerat och vandrat ett flertal gånger.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.